Monday, August 1, 2011

Segmen Miss Nadya :: Saya Seorang Blogger Wanita


Salam 1Malaysia...Salam 1Blogger...

Hari ni OMR rasa nak join segmen Miss Nadya plak ^_^. Nak tau syarat2nya? sila klik SINI

Miss Nadya, OMR ni memang seorang blogger wanita ~ seorang isteri, seorang ibu kepada 2 'handsome boys', pekerja sepenuh masa + pengurus rumahtangga sepenuh masa jugak (no bibik2...semua sendiri...), multi-tasking & sentiasa berusaha untuk 'improving' ~ yang baru je menjinak2kan diri dengan dunia blogging ni. Bagus segmen Miss nadya ni...sebab lepas ni boleh kenal ramai bloggers lain kat luar sana. Oh..lagi satu, OMR dah join 3-series club...so, tak lah muda belia lagi macam adik2 yang join segmen Miss Nadya ni...hehehe ^_^

11 comments:

  1. saya marina. saya blogger wanita.selamat berkenalan.

    http://marinafazli.blogspot.com/2011/08/segmen-miss-nadya-saya-seorang-blogger.html

    ReplyDelete
  2. salam perkenalan marina ^_^
    Terima kasih sebab sudi menjengah!

    ReplyDelete
  3. salam kenalan.. singgah dri segmen miss nadya

    ReplyDelete
  4. tengs sudi juin segmen ini yer..salam kenal..melawat di sini..^^
    selamat berpuasa..^^

    jom kenal blogger lain jugak..:)
    Senarai Nama Blogger Wanita

    ReplyDelete
  5. Yana singgah sini dari Segmen Miss Nadya :: Saya Seorang Blogger.. Salam perkenalan ya ... Happy blogging. Kalo sudi singgah la blog yana plak.

    http://elyanaguitar.blogspot.com/2011/07/segmen-miss-nadya-saya-seorang-blogger.html

    ReplyDelete
  6. singgah sini melawat blogger gugurl :)

    ReplyDelete
  7. hye..eyza dtg dr segmen yg sama..
    jom singgah blog eyza..:)

    ReplyDelete
  8. osHin, iMBobo & Eyza,
    Salam kenalan....rasanya sumer muda2 lg drpd akak kan? ^_^
    thanks sebab sudi jenguk ke 'rumah' akak nih.

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum w.b.t :)
    mas datang dari segmen yang same meyh :) hehehe :) maaf yee cbb lambat datang . kekangan waktu lah . maaf yee :) hope owner blog nie slalu eppy dan owez have a nice day k . Salam Ramadhan :)klau blowm singgah lagi blog mas , singgah lah k . tiada paksaan :))

    http://budaxshukegelak.blogspot.com/2011/08/segmen-miss-nadya-saya-seorang-blogger.html

    ReplyDelete

Terima kasih sebab sudi bagi 'respon'....i like!