Tuesday, August 2, 2011

...dan pemenangnya adalah.... ^_^

Ingat lagi tak OMR punya GA Avon Baby tu? Ok, GA tu dah berakhir pada 31 Julai 2011 pukul 12.00 tengahari. OMR mintak maaf banyak2 sebab lambat umumkan siapa pemenangnya, sibuk sikit semalam. Hujung minggu memang jarang2 online =(

Lepas je tarikh tutup tu, ada 4 orang yang dah men'join'kan diri (mekasih...mekasih....^_^)
Senarai peserta seperti di bawah:


Semua komen2 yang ditinggalkan tu OMR suka ^_^. 
Jadi, untuk berlaku adil, OMR kena pakai 'juri yang berkecuali' ni

Mintak maafla...gambar blur...pakai kamera hp jek

dan pemenang yang dipilih oleh TF Sr. adalah............

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Nampak kan? huhuhu...blurrrrrrrrrrrr

Tahniah kepada mama_umar_maryam ^_^
Tolong emailkan alamat untuk OMR poskan barangan Avon Baby tu ye...tq! 

Untuk semua yang 'join' pun OMR nak ucapkan terima kasih sebab sudi join.
Lain kali (ada rezeki, InsyaAllah), OMR akan buat GA yang lain pulak.
BTW...OMR masih mencari yang ke-56 ^_^

5 comments:

  1. alahai...tak menang pulak...hihii...

    ReplyDelete
  2. hihiii...next time boleh cuba lagi ^_^

    ReplyDelete
  3. Btw, kalau rose nak btg buruk ngan tart tu roger je...seremban otw sy nak balik umah MIL :) dia kt pertang (jelebu)

    ReplyDelete
  4. yeay..tq aqif!!! klu tulis kt sini blh x?

    zety marlia binti zainal abidin
    no 28 tmn angsana bangi
    43000 kajang
    sgor

    ;)

    ReplyDelete
  5. boleh...sy try poskan by esok ye...kalau x sempat, next monday =)...lambat sket sorry ye ^_^

    ReplyDelete

Terima kasih sebab sudi bagi 'respon'....i like!